Власником Сайту є Товариство з обмеженою відповідальністю "Бі -Технолоджи" (ідентифікаційний код юридичної особи 43871210, місцезнаходження: Україна, м. Київ, вул. Магнітогорська, буд. 1В, офіс 13, ІПН 438712126524)

Відвідуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся з цими умовами використання веб-сайту, зазначеними нижче. Якщо Ви не погоджуєтеся з цими правилами, будь-ласка, негайно припиніть вікорітсання данного Сайту.

Власник залишає за собою право оновлювати або змінювати ці умови/політику в будь-який час, атакож рекомендуємо періодично відвідувати цю сторінку на сайті і переглядати ці умови.

Використання сайту compx.com.ua

  • Сайт compx.com.ua дозволяє переглядати матеріали сайту і завантажувати їх виключно для особистого використання (використання некомерційного характеру).
  • При використанні сайту обов'язковою умовою є збереження вами відомостей щодо авторського права і подібної інформації згідно права власності, які містяться у вихідних матеріалах і різних їхніх копіях. 
  • Суворо забороняється:
     • будь-яким чином редагувати матеріали сайту, поширювати, демонструвати або використовувати їх в комерційних або громадських цілях. 
     • намагатися отримати доступ до облікових записів, комп'ютерних систем або мереж, пов'язаних з Сайтом, шляхом злому, підбору пароля або будь-якими іншими способами. 
     • не розміщувати на цьому Сайті та не пересилати на цей Сайт будь-які порнографічні, нецензурні, непристойні, наклепницькі, погрожуючі, незаконні чи інші матеріали, які являють собоюабо заохочуютьповедінку, якабуде вважатиськримінальним правопорушенням,яка породжує цивільно-правову відповідальність, сприяє надмірному або безвідповідальному споживанню алкоголю або іншим чином порушує будь-який закон чи положення.

Відмова від відповідальності

  • Інформацію про товари і матеріали сайт compx.com.ua надає без гарантії. Сайт не гарантує повноту наданих матеріалів, програм і їх точність.
  • У будь-який момент, без попереднього повідомлення, сайт має право вносити поправки і зміни в матеріали, інформацію щодо товарів, послуг, продуктів і цін. Якщо матеріали/інформація про товари та/або послуги застаріли, сайт не зобов'язаний здійснювати їх оновлення. Сайт compx.com.ua не бере на себе відповідальність за шкоду, обґрунтовану використанням, неможливістю використання або результатами використання цього сайту.

Реєстрація на сайті

  • У разі реєстрації на compx.com.ua Ви приймаєте угоду про надання достовірної, правдивої і точної інформації про себе та особистих контактних даних.
  • Під час реєстрації Вам надається логін і пароль, за безпеку яких відповідальність покладена тільки на Вас. Також Ви несете втдповідальність за дії, що здійснюються на сайті під вашим логіном та паролем.
  • При втраті даних, отриманих під час реєстрації на сайті compx.com.ua, Ви зобов'язані повідомити нас про це.

Зворотній зв'язок, коментарі

  • Залишаючи коментарі на сайті і звертаючись до нас, Ви несете відповідальність стосовно того, що дане повідомлення відповідає чинному законодавству України, не є загрозливим, аморальним, шкідливим, наклепницьким, не порушує авторські права, не пропагандує ненависть і дискримінацію людей щодо расової, етнічної, релігійної, статевої і соціальної приналежності.
  • Ви приймаєте угоду, що залишене вами повідомлення адміністратори сайту compx.com.ua можуть видаляти і використовувати на свій розсуд без Вашої згоди. Сайт не несе відповідальності за отриману інформацію від користувачів.

Використання персональних даних

Будь-які дії з персональними даними, які обробляються Сайтом/власником сайту відповідають вимогам Закону України від 01.06.2010 No 2297-VI "Про захист персональних даних".

  • Наш сайт використовує технології для збору і зберігання інформації відвідувачів. До зазначеної інформації в тому числі відносяться : запис cookie, анонімні ідентифікатори (вказані під час реєстрації). Наш сайт не збирає IP-адреси користувачів.
  • Крім того, ми використовуємо кукі і анонімні ідентифікатори при використанні відвідувачами сайту для маркетингових цілей: вивчення поведінки користувачів для поліпшення структури сайту.
  • Сайт збирає інформацію, яка допоможе поліпшити ефективність нашого Сайту. Ми збираємо інформацію про наших відвідувачів двома способами:
    • шляхом реєстрації та введення необхідної інформації користувачем, яка запитується на певних сторінках Сайту; і / або
    • через файли cookie.

  • Метою збору персональних даних є:
    • внутрішнє використання (збір цієї інформації стосується лише коментарів і/або пропозицій
    • забезпечення зв'язку з Вами для організації доставки товару та/або участі в акційних пропозиціях.

  • Також, файли cookie і анонімні ідентифікатори можуть збиратися рекламою, яка може знаходитися на інших сайтах партнерах.

Ми збираємо і використовуємо особисту інформацію про користувачів відповідно до законодавства України, докладніше: 
Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, власником яких є продавець